Blog

Také už jste rozeslali k 1. červenci podobný dopis klientům?

Vážená paní, vážený pane,

V uplynulých třech letech jsme zachovali ceny elektřiny (fotografických služeb) v nezměněné podobě a zajišťovali pro Vás stabilní dodávku elektřiny (stabilní úroveň naší práce) a kvalitní zákaznický servis (kvalitně odvedenou práci na profesionální úrovni).

Nyní však musím reagovat na aktuální vývoj cen elektřiny (fotografických služeb) na světových trzích (když se zdražuje v cizině, proč bychom nezdražili také) a přistoupit k úpravě našeho ceníku. Jen tak budeme moci zachovat vysoký standart poskytovaných služeb (a i nadále mimo řadu jiných poplatků, daní a jiných obdobných peněžitých plnění např. měsíčního předplatné za Photoshop Creative Cloud a jeho aktualizace).

Ujišťujeme Vás, že se budeme i do budoucna snažit udržet ceny na stabilní úrovni. Děkujeme Vám za Vaši dosavadní přízeň a doufáme, že budete i nadále našim spokojeným zákazníkem.

V případě nesouhlasu s tímto zvýšením ceny můžete využít svého práva na odstoupení od smlouvy dle § 11a energetického zákona (prostě si objednat služby někoho, kdo má Photoshop hacnutý a nemusí nic platit). V takovém případě je nutné doručit odstoupení od smlouvy naší společnosti nejpozději desátý den před dnem zvýšení ceny za dodávku elektřiny. K ukončení smlouvy pak dojde k poslednímu dni předcházejícímu zvýšení ceny, pokud v odstoupení neurčíte pozdější den.

S pozdravem

Luděk Máslo

Vedoucí sekce Prodej

Pražská energetika, a.s.

Aktuální fotokurzy

Dárkové poukazy

Dárkový poukaz na fotografické kurzy

Na fotografické kurzy nebo workshopy z mé nabídky můžete koupit poukaz s celoroční platností jako dárek.

Kontaktujte mne

Sledujte nás na FB